Vilafranca demana que la Generalitat pague el que deu als ajuntaments

_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 11 de desembre de 2009

Aquest dijous, tenia lloc a Vilafranca el ple ordinari de l’Ajuntament, corresponent al mes de desembre. Una sessió que s’iniciava, com sempre, amb l’aprovació de l’acta de l’anterior ple i a continuació es continuava amb els diferents punts establerts a l’ordre del dia.

Primerament, es tractava l’adhesió a la carta de bones pràctiques en l’Administració Autonòmica i Local, fomentada per la Conselleria d’Immigració. L’Ajuntament de Vilafranca aprovava al punt tres, el compte general de l’exercici 2008. Després d’haver passat el període d’expossició pública i no produïr-se cap alegació, s’aprovava definitivament el compte. Un altra qüestió important de la sessió era l’adjudicació de les ajudes a les OO.NN.GG. convocades per l’Ajuntament. Dels 8 projectes que es van presentar, l’Ajuntament de Vilafranca n’ha concedit quatre.

La sessió proseguia amb l’acceptació d’una cessió de vials als carrers Ares i Culla, interessada per la constructora Promociones Bellestar.

Al despatx extraordinari es presentava una moció per part del Grup Socialista que va ser anunciada aquesta mateixa setmana pel Secretari General del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, al voltant del gran deute que la Generalitat manté amb els Ajuntaments de la Comunitat Valenciana. La moció eixia avant, amb els vots a favor del grup socialista i l’abstenció del grup popular.

Amb els precs i preguntes finalitzava aquest ple ordinari del mes de Desembre de l’Ajuntament vilafranquí.

Més informació: