Ja es coneix al guanyador dels 34.000 euros d’una quiniela


Etiquetes:

_________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 15 de desembre de 2009

Ja ha eixit el premiat de la quinniela de 34.000 euros, al que la neu li ha portat la sort. Es tracta d’un productor de Televisió Espanyola que va estar el cap de setmana passat a Morella per a preparar els programes que anaven a emetre esta setmana, amb connexions des de Morella. Aquest dimarts, quan va tornar a estar a Morella per a l’emissió en directe del programa Las Mañanas de La 1  va passar per l’Administració de Loteria Pastor per identificar-se.

Aquesta vegada la sort no s’ha quedat a Morella, però al menys, ha servit per donar difusió de la ciutat i fer més que contenta a una persona que havia vingut a la comarca dels Ports a treballar i que se’n va de les nostres terres amb un dels records més agradables de la seua vida. L’afortunat va mostrar la seva gran alegria que va compartir amb els seus companys de la televisió i, a més a més, pot ser un presagi de la grossa de Nadal de la propera setmana.

La sort  aplegava a Morella abans de la Grossa de Nadal
A l’Administració de Loteries Pastor saltava la notícia aquest dilluns al rebre una cridada des de la seu central de “Loterias y Apuestas del Estado”, comunicant-los que una quiniela segellada en aquesta administració ha estat premiada amb més de 30.000 euros, al resultar amb 14 encerts.

En un primer moment es desconeixia qui havia estat l’afortunat i s’especulava que fins i tot era possible que no fora ni de la zona, ja que ací són molts els turistes que aprofiten per comprar loteria o fer les seves apostes de futbol. Això implica que l’afortunat puge cobrar el premi en aquesta administració o en qualsevol altra. En qualsevol cas aquest fet ha estat motiu de goig entre el personal de l’Administració Pastor de Morella, des d’on ja s’ha repartit la sort en més d’una ocasió i que esperen fer-ho de nou amb la grossa de Nadal d’ací a pocs dies.

__________
documents Mª Jesús Pastor, Administració de Loteries Pastor

Més informació: