Vilafranca tindrà nova oficina de turisme en el seu 10é aniversari



____________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 15 de desembre de 2009

L’Oficina de Turisme de Vilafranca canvia la seua ubicació i passarà a situar-se dins del mateix edifici gòtic de l’Antic Ajuntament, però a la Sala que té accés a peu pla pel carrer Sant Roc. Ja s’han iniciat els treballs per canviar l’Oficina de Turisme de lloc i als darrers dies membres de la Brigada d’Obres i altres operaris de l’Ajuntament de Vilafranca estan treballant adequant la nova oficina de Turisme. L’Agència Valenciana de Turisme afrontarà el mobiliari i una gran cristalera que es col·locarà a l’Oficina de Turisme, mentre que el consistori vilafranquí afrontarà l’obra. Cal destacar que a l’entrada pel carrer Sant Roc existeixen uns escalons i està previst muntar un accés per a minusvàlids a la nova Oficina de Turisme.

L’Oficina de Turisme porta ja uns quants anys donant servei a Vilafranca. Primerament es muntava a l’entrada de l’edifici gòtic de manera provisional i posteriorment es canviava a la planta inferior. Ara, l’Agència Valenciana de Turisme ha decidit ubicar-la als baixos de l’edifici, un saló que antigament va servir en dues etapes com a Acadèmia de la Unió Musical de Vilafranca i als darrers temps s’utilitzava com a Sala d’Exposicions o aula per a celebrar cursets formatius.

Les obres de la nova Oficina de Turisme estan  avançant a bon ritme i s’espera que per Sant Antoni es pua inaugurar aquest espai informatiu per als turistes que visiten Vilafranca.