Creu Roja porta la unitat d’emergències a Vilafranca


_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 16 de desembre de 2009

L’autobús de la Unitat d’Emergències davant catàstrofes de Creu Roja, arribava dijous passat a Vilafranca, situant-se al Carrer Santa Bàrbara de la població. Amb aquesta campanya Creu Roja pretén apropar a la gent dels municipis de la Comunitat Valenciana com s’actua per part de Creu Roja davant de situacions complicades i de grans catàstrofes a nivell internacional. A l’autobús s’explicava com s’activa el protocol d’emergències de la ONG, a nivell de comunitat i provincial principalment.

La campanya que presenta Creu Roja i que està creuant les tres províncies de la Comunitat Valenciana porta el títol ‘Actua per a canviar l’altra cara del món’ i ens pretén conscienciar de com actuar per poder ajudar als països necessitats des de ONG’s com Creu Roja.

L’autobús va poder ser visitat, pel matí de 10 a 13,30 hores i per la vesprada de 15 a 19 hores. Per la vesprada, alumnes de l’Escola de Primària i de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca van passar per conèixer la campanya de Creu Roja.

A Vilafranca, Creu Roja compta amb una important infraestructura i amb un considerable col·lectiu de voluntaris, que afronten les nombroses tasques que l’ONG desenvolupa a la població i a la zona del seu radi d’acció. A nivell provincial, Creu Roja compta amb molts voluntaris, però en fan falta més.

Les explicacions fetes a l’autobús de Creu Roja van satisfir als escolars, aprenent a conèixer un poc millor les tasques que es realitzen. Membres de Creu Roja Vilafranca, encapçalats pel seu President, Óscar Vicente, també van estar al costat del companys de Creu Roja desplaçats al municipi.

Més informació: | |