El subdelegat del Govern visita als soldats de la UME que es troben de maniobres a Vilafranca del Cid


Etiquetes: ,

1
__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 16 de desembre de 2009

El subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, ha visitat aquest dimecres a Vilafranca a les forces de la Unitat Militar d’Emergències (UME), que es troben des de dilluns passat realitzant maniobres invernales amb episodis de neu en la localitat i que romandran destacades en la zona fins a divendres. Durant la seua visita, Lorenzo ha pogut conèixer de primera mà el treball dels soldats, al comandament dels quals es troba el tinent coronel, Fernando García García de las Hijas.

En aquestes maniobres, que per tercera vegada es realitzen a Vilafranca, prenen part un total de 193 persones, de les quals 8 són oficials, 17 suboficials i 168 tropa. Per a la realització de les maniobres la UME ha desplaçat des de la seua base a Bétera un total de 49 vehicles, entre els quals hi ha autobombes, vehicles recuperadors en situacions de neu, autobusos i una quitanieves. Antonio Lorenzo ha felicitat al tinent coronel Fernando García García de les Filles i al conjunt de la UME “per l’excepcional labor que ocupen en moments tan complicats com poden ser els temporals per nevades, les fortes pluges o els incendis”.

El subdelegado ha recordat que “els ciutadans i ciutadanes de la província de Castelló coneixen des de fa temps la vàlua, el lliurament, la vocació de servei públic i l’efectivitat dels homes i dones que formen part de la Unitat Militar d’Emergències”, al mateix temps que ha destacat que “la ciutadania de la província guarda un molt grat record de la primera intervenció de la UME en les nostres comarques durant l’incendi de Les Useres en l’estiu de 2008”.

Més informació: |