La neu converteix a Morella en un atractiu mediàtic a nivell nacional

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 16 de desembre de 2009 .
Etiquetes: , ,

Les precipitacions en forma de neu que han cobert de blanc a Morella, des del diumenge, han despertat un gran interés mediàtic. Nombrosos mitjans de comunicació de cobertura comarcal, provincial, autonòmica i nacional han cobert les seues informacions amb imatges de la localitat dels Ports.

Durant la jornada de dilluns, l’informatiu nacional d’Antena 3, obria amb una connexió en directe des de l’Hostal Nou. Després d’un pronòstic metereològic i d’informar sobre l’estat de les carreteres, es donava pas a un vídeo gravat pels carrers de Morella. També, la televisió autonòmica valenciana, connectava en directe amb altres punts de la comarca, i oferia informació sobre l’estat de Morella. Durant la jornada d’ahir, Ràdio Televisió Valenciana ha continuat informant des de la comarca i van fer tres conexions en directe, en els distints informatius. Totes es van realitzar des de l’Hostal Nou, una a migdia en Canal 9, una altra a les 20 hores per al canal 24.9 i l’última tancava l’informació del temps a la nostra Comunitat en el Notícies 9 de Canal 9 per la nit.

Televisió Espanyola també va convertir a Morella en el centre sobre el qual va girar el programa del matí de la 1. En l’espai en què es van oferint reportatges des de distints punts d’Espanya, el pes de la localitat dels Ports ha sigut molt significatiu. En total, set connexions en directe des de distints punts d’interés informatiu de la nostra localitat, com ara Sant Miquel ó l’aqueducte.

Pel que fa als periòdics d’aquests dies, el Levante de Castelló, El Mundo, El Periòdic Mediterraneo o Les Províncies oferien informació o imatges relacionades amb Morella. A més, algunes emissores radiofòniques com Ràdio Nacional, van triar a Morella per a saber el pronòstic i l’estat metereològic.

Més informació: | |