S’obri un nou cicle de “Cita a Morella”


________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 16 de desembre de 2009

El programa “Cita a Morella” torna l’any que ve, amb l’objectiu de poder reflexionar i formar part d’un debat amb experts en diverses matèries. Els encarregats d’inaugurar el nou cicle, seran dos periodistes molt reconeguts a nivell nacional, Josep Ramoneda i Josep Martí Gómez. A més d’aquestos experts, es preveu que visiten la localitat dels Ports altres especialistes, durant l’any. Segons l’alcalde de Morella, Ximo Puig, este nou programa“converteix a Morella en un espai de reflexió i de cultura, que és un dels nostres objectius”. Respecte a la qualitat dels invitats, Puig ha afegit que “és un orgull poder compartir impressions, en la nostra localitat, amb aquelles persones a qui escoltes o llegixes en els mitjans de comunicació tots els dies”.

Ramoneda és director general del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i, actualment, col·labora en el diari El País i en l’emissora radiofònica Cadena Ser, dins dels programes Avui per avui i Hora 25. A més, també va ser col·laborador de la Vanguardia durant molts anys. Ramoneda també és llicenciat en filosofia, professor i escriptor. Per la seua banda, Martí Gómez, exercix la professió periodística des de l’any 1966. Ha sigut corresponsal de la Cadena Ser a Londres, durant cinc anys, ha intervingut en espais radiofònics, com el que protagonitzava junt amb Ramoneda, el Bestiari d’Hora 25 de la mateixa emisora i ha tractat tots els gèneres periodístics, opinió, entrevista, tertulià, crònica política, cultural… També ha sigut guardonat en dos ocasions amb el premi “Ciutat de Barcelona”, pel seu espai “Saló de fumadors” en Ràdio Barcelona.

La dilatada experiència dels periodistes fa que coneguen la professió al detall. En el diàleg que mantindran el dia 8 de gener a les 20 hores en l’Ajuntament de Morella, es centraran en la relació que existix avui en dia, entre la política i el periodisme. Observant el currículum d’ambdós, gran part de la seua trajectòria profesional ha estat dedicada al periodisme polític.

Més informació: | | |