El morellà Javi Balaguer guanya la jornada de la ‘Liga Fantástica Marca’ davant de més de 300.000 equips

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 17 de desembre de 2009 . 1 comentari

El morellà Javier Balaguer Vives ha estat el guanyador de la darrera jornada de la ‘Liga Fantástica Marca’ un joc que proposa el diari més venut a Espanya, el rotatiu esportiu Marca. Balaguer ha triomfat amb el seu equip Barça-JBV obtenint 59 punts front a més de 300.000 equips que disputen aquesta curiosa lliga. El diari Marca reconeixerà la seua victòria amb la publicació d’una foto del guanyador aquest divendres, la qual adjuntem en aquesta notícia. La competició del Marca, amb més de 15 anys d’antiguitat, es basa en que els participants tenen un pressupost i tenen que fitxar onze jugadors de la lliga espanyola, que es puntuen segons el paper que realitzen en els seus equips, sent factors claus els gols que marquen, així com els gols que no encaixen, en el cas del porter i els defenses.

L’onze de Javi Balaguer, que mai oblidarà, guanyador de la jornada estava format per Víctor Valdés (Barça), Iraola (Athletic), Piqué (Barça), Nunes (Mallorca), Javi Martínez (Athletic), Susaeta (Athletic), Castro (Mallorca), Jesús Navas (Sevilla), Aduriz (Mallorca), Higuaín (Real Madrid) i Kanouté (Sevilla). Amb la victòria, el morellà ha obtingut un premi de 6.000 punts, intercanviables per regals. Entre els quals ha escollit un viatge a Roma i pot triar entre diferents objectes com mòbils de darrera generació, una televisió de plasma o un ordinador portàtil.

Javi Balaguer fa molts d’anys que participa en aquest joc, encara que de forma oficial per la web de Marca sols ho fa des de fa tres anys. A la comarca dels Ports hi han molts de jugadors d’aquesta curiosa competició, sobre tot entre grups d’amics que competeixen entre ells.

Es dona la paradoxa que l’equip Barça-JBV no és el conjunt que Balaguer té millor classificat en la general de la ‘Liga Fantástica Marca’ esperant que amb algun dels altres equips pugui donar una nova campanada qualsevol jornada o fins i tot lluitar per el triomf final.

1 comentari

  1. Enhorabona Javi, eres el Barça de la fantàstica Marca, un crack! Ara a per la general.