Més de 10.000 visitants han vist com neva a Vilafranca amb la webcam


Etiquetes: , ,


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 17 de desembre de 2009

11.000 visites en només 3 dies, eixes son les dades de visites arreplegades per la web-cam de l’Ajuntament de Vilafranca en les jornades de dilluns 14, dimarts 15 i dimecres 16 de desembre, coincidint amb la nevada que ha cobert la nostra comarca durant estos dies. Xifres espectaculars que demostren l’interès que desperta la neu i la situació de les carreteres en dies marcats pel temporal de neu i que ha estat potenciat per enllaços que s’han fet des de diverses webs, com ara comarquesnord.cat.

La webcam de l’Ajuntament de Vilafranca, entrava en funcionament el passat estiu, concretament al mes d’agost i després de la setmana de Festes. L’acceptació del nou servei entre els usuaris d’Internet era evident, ja que durant els primers dies de funcionament de l’aparell, el registre de visites va ser molt elevant, mantenint-se pràcticament fins als darrers dies. La web-cam arribava al diumenge 13 de desembre amb 38.000 visites i tres dies després, “coincidint amb la nevada estem parlant de més de 49.000 visites les registrades per la web-cam”, asseguren fonts municipals.

Molta gent aprofita aquest servei per veure l’aspecte de l’Avinguda del Llosar de Vilafranca en un moment determinat de la jornada i principalment per consultar l’oratge regnant a la població. És evident que durant els dies de la nevada les consultes s’han disparat, quedant-se en 11.000 visites en els 3 dies en que ha hagut neu a Vilafranca.

Més informació: | |