LA FALSA: “Vaja quina setmana”

JOAN CARLES MARCOBAL
La setmana en la que ens ha vingut la primera nevada de la temporada és la prèvia al Nadal però no per això ha estat una setmana de pau ni molt menys. A Itàlia, el seu president, Silvio Berlusconi, va estar objecte d’una indefensable agressió que va afectar directament el nas, la dentadura i el lífting facial del Cavalieri.

A Espanya es celebrava la cimera de presidents autonòmics al Senat, sense acord i amb creuament d’acusacions entre populars i socialistes, amb un Camps que, a pesar de la crisi, només pensa en l’aigua, no té d’altre argument. A Catalunya es va celebrar una pantomima de referèndum al que tan sols van votar els que volien el sí a no sé ben bé què (Si a partir d’ara l’Athletic de Bilbao jugués sense cap equip davant, guanyaria tots els encontres i seríem campions de lliga) Castelló no se’n lliura, el nostre president de la Diputació anunciava la seua retirada, com els toreros. Va dir més o menys “prefiero estar con mis nietos que seguir rodeado de estúpidos” segons publicava el diari Levante. Que haurà volgut dir? Jo a Fabra sempre el vaig amb Martínez, Aparici, Tena, Camps, els consellers/es, els seus assessors/es….

A Castelló precisament, en la meua nit de pernoctació setmanal, me criden l’altre dimecres per donar-me la mala notícia de la mort d’Enrique Querol, justament estacionant a la porta del seu domicili. Compartíem veïnat i moltes il·lusions. De bon matí, des del balcó, el solia saludar quan marxava a treballar. A l’endemà em vaig assomar…. i Enrique no va passar.

Més informació: |