Paqui Fuster i Montxo Monfort exposen a la sala Pictograma de Castelló


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dissabte, 19 de desembre de 2009

La sala d’art Pictograma de Castelló ha preparat una exposició col·lectiva amb la qual commemora els 25 anys d’existència que atresora la galeria difonent les arts plàstiques

“25 anys, 25 artistes”, l’exposició que obre les seves portes aquest dissabte, mostra el treball de 25 artistes el denominador comú dels quals és haver exposat de forma individual almenys una vegada en Pictograma. Es tracta d’una selecció dels prop de 100 creadors que han exposat individualment i que per diversos motius no poden estar en aquest projecte. A més, Pictograma ha volgut mantenir la coherència de 25 anys, 25 artistes. La mostra es completa amb un catàleg que recull l’obra de cada artista juntament amb un text explicatiu. Entre els noms d’aquests creadors destaquen Paqui Fuster i Montxo Monfort. Els paisatges abstrets de l’artista Paqui Fuster “ens mostraran un espai natural obert” i Montxo Monfort, oriünd de Portell de Morella, “tornarà amb la seva pintura matérica que centra l’atenció en l’exili de les comarques de l’interior cap a la costa”, segons els organitzadors.

Amb aquesta exposició Pictograma vol festejar el seu primer quart de segle juntament amb els artistes i també amb el públic que per pur plaer estètic ha volgut donar sentit al treball de la galeria.

Des que Pictograma obrís les seves portes el 18 de gener de 1985 com llibreria especialitzada en imatge i sala d’art, un total de 326 artistes han passat per ella en diferents exposicions individuals i col·lectives, incloses mostres amb un tarannà més solidari per a ONG. Pictograma ha estat pintura, ceràmica, fotografia, escultura, però també espai per a la lectura, la música o les performances més transgressores. Totes aquestes disciplines s’han conjugat a la perfecció en aquest centre cultural de la capital de La Plana.

Més informació: |