Noves membres del Grup de dones de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . 26 de desembre de 2009 .
Etiquetes: ,

El Grup de Dones de Vilafranca, celebrava el passat dilluns la seua Assemblea trimestral per tal de tancar l’exercici 2009. Com sol ser habitual, la reunió tenia lloc al Saló d’Actes de la Casa Social. Primerament, les membres de la Junta Directiva del Grup de Dones, donaven a conèixer a les 5 noves persones que s’incorporaran a la Directiva després de les eleccions realitzades el passat mes de Novembre.

Es tracta d’ Ana Casanova, Nieves Palomo, Rafaela Fabregat, Rosa Mª Bayo i Mª Carmen Monferrer, que substituiran a la Junta Directiva a Paquita Edo, Encarna Pitarch, Ana Romero, MªCarmen Colomer i Cristina Monfort que deixen ara la Junta, després d’haver estat dos anys al front de l’associació. Amb les noves membres continuaran Juana Andrés, Mercedes Falcó, Lola Fabregat, Consuelo Tena i Rosario García, que van ser les escollides l’any passat.

A l’Assemblea, també es feia un repàs exhaustiu de les activitats desenvolupades per l’associació durant l’any 2009, centrades en les celebracions del Dia de la Dona, la Fira de la Magdalena, la Trobada de Dones, els viatges realitzats o els cursets formatius.

La tresorera del Grup de Dones, Encarna Pitarch feia una valoració de la situació econòmica de l’entitat, que ha tingut superávit en l’any 2009.
Amb aquesta assemblea es despedien les membres de la Junta que han estat durant els darrers dos anys. A partir del mes de Gener, s’incorporaran les noves dones escollides al Novembre amb les que continuen un any més.

Més informació: |