Victoria dels vilafranquins contra Els Ibarsos

_________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 28 de desembre

El C.F. Vilafranca, tancava l’any 2009 amb una victòria al Camp del Serrito davant el C.E. Els Ibarsos, al qui derrotava per 3 gols a 1. Aquest era l’encontre aplaçat per la neu fa dues setmanes i que es recuperava el dissabte 26. L’encontre es va jugar amb boira i pluja, encara que amb prou bona visibilitat i servia al Vilafranca per sumar la tercera victòria de la temporada. Toni Martínez, entrenador del C.F. Vilafranca alineava a Víctor, Raül, Carlos Pitarch, Toni, Javi Ripollés, Carlos Monferrer, Izac, Albert, Loras, Jordi i Santos. També van jugar Javi, Marc, Niki i David Sirvent.

L’encontre començava amb domini del Vilafranca, que als primers minuts de joc creava diverses oportunitats de gol amb jugades d’Albert o amb un potent xut des de fora de l’àrea de Carlos Monferrer al que responia el porter visitant amb una gran intervenció. Al minut 18, arribava l’1 a 0, aconseguit per Jordi amb un xut creuat a impossible per al porter de Els Ibarsos. Els visitants inquietaren poc la porteria de Víctor a la primera part i Loras, disposava d’una bona ocasió per fer el segon abans del descans. La primera part acabava amb 1-0. A la segona part, el Vilafranca aconseguia fer el 2-0 al minut 62. Còrner botat a l’esquerra de la porteria de Els Ibarsos i Loras amb el cap, rematava marcant el segon per als locals. Pareixia que amb el 2-0 el partit podia quedar sentenciat, però encara es va haver de patir. Els Ibarsos marcava el 2-1 al minut 76 i obligava al porter del Vilafranca, Víctor a fer meritòries intervencions.

Finalment, quan corria el minut 82, David Sirvent amb una bona jugada individual aconseguia el 3-1 que donava la tranquil·litat i sentenciava el partit per al Vilafranca. Amb aquesta victòria, l’equip de Toni Martínez suma 12 punts i inaugurarà l’any 2010 jugant novament al Serrito. Serà el dia dels Reis, 6 de Gener a les 16,30 hores front a l’Sporting Benicarló en partit que s’avança a la jornada del següent cap de setmana.