Tot amanit per a la Festa de l’Esport de Els Ports Ràdio

festadelesport_logo

_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 31 de desembre de 2009

El Teatre Municipal de Morella acollirà aquest dissabte, 2 de gener, a partir de les set de la vesprada una nova edició de la Festa del Esport dels Ports Ràdio. Amb aquest esdeveniment es recordaran els fets esportius del any que deixem enrere, el 2009, així com un repàs de la temporada 2008-2009 dels equips de la comarca dels Ports. També es premiarà i reconeixerà individualment als esportistes més destacats del any a la comarca, així com a institucions que han fomentat l’esport.

Un any més, els equips base han fet una gran tasca per fer que els més joves practiquin esport, sent referents com a clubs a nivell provincial i autonòmic. Es recordarà diferents fets ocorreguts durant l’any, com el sisè trofeu consecutiu rebut pel Morella FC de mans de la Federació Valenciana de Futbol o els XXV anys d’Espemo. Individualment es premiarà a David Prades, atleta vilafranquí que ha sigut campió d’Espanya i de la Copa d’Espanya juvenil de curses de Muntanya en Pujada vertical, tota una fita d’un jove amb molt de futur que ha collat un any sensacional. En esport de muntanya, a més d’Espemo, es reconeixerà a un dels seus membres, Jorge Membrado que va aconseguir l’objectiu de coronar el difícil cim del McKinley.

Altres premiats seran Iván Moles, en categoria de motor, que amb el seu Fiat Tipo 1,8 ha guanyat el campionat de la Comunitat Valenciana d’Autocross. També es farà un reconeixement a Ivana García i Rosé Adell per ser escollides per la selecció de la Comunitat Valenciana per participar en el Campionat d’Espanya de Bàsquet infantil. Un homenatge individual, però al mateix temps col-lectiu al Club Bàsquet Femení Morella. El cilclista morellà Jorge Amela tindrà el seu premi per l’esforç de la darrera temporada en la que ha participat en moltes proves, com la Volta a la província de Castelló i donar-li sort per a la propera temporada.

La festa serà completa, amb aquests reconeixements, diferents i moltes sorpreses més amb l’equip d’esports dels Ports Ràdio i Nord televisió.

Més informació: | |