Trobada musical intergeneracional a Morella


concert-nadal-residencia-3285

_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 30 de desembre de 2009

La sala de fisioteràpia de la Residencia es va convertir en un teatre on tots, el públic també, eren els protagonistes de la representació. Des de fa ja uns anys, en diferents èpoques de l’any els xiquets i els iaios s’ajunten, després de varis assajos, i ens ofereixen un concert que sempre sol tenir alguna sorpresa. Ara, per Nadal, les ximbombes i panderetes, es van avear a les veus que grans i menuts unien en temes populars com el 25 de decembre.

concert-nadal-residencia-3286També van hi haver moments més clàssics que ens van portar peces de Schubert i Strauss, així com el recital d’una poesia a moltes veus que demanava un Nadal diferent.

Quasi a la fi del concert les llums van canviar i un complement nou apareixia. El grup de xiquets interpretaria “Las manos del Mundo”, mentre detras d’ells anaven apareixen moltes mans, moltes de les quals eren de la gent que està en la residencia.

Els assistents van gaudir a muntó de l’actuació, i tant els xiquets com els residents van passar un ratet d’allò més divertit. El personal de la residencia va agrair a tots la seva participació. La musica és una forma d’expressar els sentiments i una forma de llenguatge universal, que a tots arriba, sigue quina sique la seva edat. Això és el que senyala el llibret del recital. També apunten uns versos d’una cançó de Jaume Sisa, que algú va remetre en forma de felicitació de Nadal a la Residencia: “Oh Benvinguts passeu, passeu, de les tristors en farem fum, que casa meva es casa vostra…si és que hi ha, cases d’algú.”