Esport i festa a la cursa de San Silvestre per acomiadar el 2009


Etiquetes:

cursa-sant-silvestre-morella_3879
_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 31 de desembre de 2009

Morella i Vilafranca han acomiadat el 2009 amb esport gràcies a la celebració de les curses ‘San Silvestre’. Aquesta prova atlètica està consolidada en el calendari lúdic i festiu de les dues localitats.

A Morella han sigut més de cent persones les que s’han animat a participar en la tercera edició des de que es va instaurar, a pesar del vent que bufava el dijous per la vesprada. Les sis va ser l’hora d’inici de la cursa des del centre del carrer Blasc D’Alagó on s’han ajuntat els atletes i curiosos. Ha participat gent de totes les edats i fins i tot mascotes. S’han inscrit des d’un jovenet de tan sols un any a un més majoret de 50.

L’organització de la prova ha estat a càrrec del club ciclista Pinyo Fijo que s’ha col.locat estratègicament per a que ningú es perdés pel recorregut. Prova que ha passat pels principals carrers de la localitat i pel passeig de l’Albererda. Els atletes han rebut a l’arribada un obsequi commemoratiu i begudes energètiques per recuperar forces.

A Vilafranca es va eixir una hora abans, comptant també amb alta participació. L’organització ha estat a càrrec dels membres del Club d’Atletisme i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament. El recorregut de la ‘San Silvestre’ vilafranquina ha passat pels carrers Sant Miquel, Cid, Maset, Sant Roc i Major, per tornar a la Plaça. Una volta no massa llarga, per la que s’ha de passar vàries vegades, recorrent gran part del casc antic de Vilafranca.

Una cursa en la que prima l’ambient festiu d’una data tant assenyalada com el 31 de Desembre a la competència esportiva propiament dita. A més, a la San Silvestre podem trobar a la gran majoria dels participants disfressats del Pare Noel o de qualsevol cosa que es puga ocòrrer.

Més informació: