Jocambient 2010, cita obligada dels més joves


Etiquetes: , ,

jocambient-2010_3919
________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 4 de gener de 2010

Des del passat cap de setmana i fins este dimarts, 5 de gener, Jocambient serà l’espai més visitat pels xiquets. La fira infantil i juvenil, Jocambient, va nàixer per a crear un espai de joc i diversió per als més jovenets, en un lloc acollidor, ara que al carrer ja fa molt fred i ara s’ha convertit en una cita esperada per tots cada Nadal.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, afirmava en la inauguració, que “malgrat que s’ha hagut d’ajustar el pressupost en aquest temps de crisi, tots els diners empleats en els xiquets estan ben invertits”. L’organització per aquesta edició ha contractat una empresa especialitzada que s’ha encarregat de portar i muntar les seccions d’aventura, tallers, inflables, i altres distraccions per a més grans, com la zona de maquinetes i esports. Al llarg d’aquestos quatre dies, deu monitors, tots del poble, seran els encarregats de que tots s’ho passen be i participen en les activitats. Amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i el CISE, també col·laboren un any més Creu Roja, que oferirà varis tallers, i l’Associació de Pares, que convidarà a una xocolatada el dilluns. Com cada any també s’ha instal·lat el racó solidari per a recollir joguines destinades a portar alegria a altres xiquets amb menys possibilitats, i un àrea per als acompanyants on prendre el refresque’t, jugar a jocs de taula o simplement llegir la premsa.

El nou Espai Firal dona la possibilitat de fer més gran la fireta, al guanyar l’espai dels altets. De moment, en les primeres hores de Jocambient la valoració dels seus destinataris es positiva, i la afluència ha estat considerable des de que s’ha obert a les onze del mati.

La Fira Jocambient obri, fins el 5 de gener, tots els dies matí i vesprada, de 11h. A 14h. i de 17h. A 20h. El dia 5, sols estarà obert de matí.

__________
documents
Fotogaleria: “Jocambient 2010”

Més informació: | |