Cadenes per als turismes a la N-232


Etiquetes: , ,


______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 7 de gener de 2009

La neu ha tornat a fer acte de presència aquest dijous a la comarca dels Ports i altres zones veines de l’interior de Castelló així com al sud de Terol. Les precipitacions en forma de neu caigudes des de la matinada han començat a quallar a teulades, muntanyes i carrers a primeres hores del matí portant, com és habitual, problemes per a la circulació per les nostres carreteres.

La nevada, que ha cobert de blanc la comarca, arriba precisament el dia en que acaben els nadals, convertint-se en la primera nevada del 2010, que enguany ha estat més matinera que de costum.

Segons la Direcció General de Tràfic, el mal estat de les carreteres ha obligat a tallar la circulació el migdia de dijous a camions i autobusos als quilómetres 67 i 68 de la N-232 al seu pas per Morella. A més, fonts del Centre de Gestió de Tràfic indiquen que, en eixe tram del Port, els turismes han de dur cadenes.

Els problemes a les carreteres, com passa en cada nevada, no es limiten a la nacional, també altres carreteres com la CV-15 al seu pas per Ares del Maestrat també estan afectades per la neu i es recomana circular amb precaució. També la CV-12, entre el quilòmetre 0 i el 25, té dificultats per a transitar.

La neu es situa aquest dijous en cotes de 700 metres, encara que les previsions anuncien que aquesta pot baixar fins a 400 metres en les properes hores.

Més informació: | |