LA FALSA: “Una carta als Reis”

JOAN CARLES MARCOBAL

Estimats Reis Mags: sé que aquesta carta us arribarà tard però, amb tot i això, no voldria deixar passar l’oportunitat demanar-vos algunes coses. M’agradaria, si teniu a bé, que en temps de crisi quan tant necessari és dialogar, aportar i posar tots el muscle, al front de la patronal no hi hagi una persona com Díaz Ferrán qui ha deixat molt que desitjar com empresari, ha deixat aturats i ha deixat també a molta gent a terra sense viatjar. No estaria de menys que al front de l’esmentada patronal, en lloc d’un incompetent, posareu a petits empresaris com els que alguns coneixem que, en la crisi que patim, estan donant una grandíssima lliçó de com s’ha de portar una empresa sense acomiadar treballadors.

També us voldria demanar que, a Dinamarca, deixaren en llibertat als representants de Green Peace empresonats per deixar en ridícul al sistema de seguretat de la cimera que, sense resoldre res, parlava del canvi climàtic al món. Tindria punyetes que aquests manifestants que no han posat en perill la vida de ningú se quedaren al lloc on haurien d’estar aquells que estan assassinant el planeta.

I m’agradaria, si no és massa demanar, que la vostra imatge no tornés a ser utilitzada, junt a la de xiquets amb la cara difuminada per televisió, en una manifestació contra la Llei de l’Avortament. Ja sé que els xiquets són utilitzats a tot el món, a Irlanda també, però s’hauria de tenir amb ells una mica més de consideració.

Sé que no me concedireu tot el que demano però això no impedirà que deixi de creure en vosaltres.

Més informació: |