L’Aplec dels Ports convoca el concurs per al cartell


Etiquetes:

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 7 de gener de 2010

Aprofitant la presentació de la pàgina web de la 32ena. edició de l’Aplec de Els Ports, la Comissió organitzadora de la gran festa comarcal anunciava el concurs de cartells que s’ha organitzat per a l’Aplec. Des de ara, fins al 19 de Març es poden presentar les obres i la que resulte escollida servirà per anunciar l’Aplec de Els Ports 2010 que tindrà lloc a Vilafranca del 22 al 25 de Juliol. Violeta Tena, membre de la Comissió de l’Aplec era l’encarregada d’explicar aquest concurs de cartells.

El concurs de cartells de l’Aplec ha estat dotat amb diferents premis amb la intenció d’incentivar l’interès de la gent en el mateix. El termini de presentació de les obres acaba el dia 19 de Març ( Festa de Sant Josep ) i des d’aleshores l’obra guanyadora serà impresa, passant a convertint-se en la imatge que anuncie la 32ena. edició de l’Aplec.

Poden trobar més informació i les bases del concurs a la pàgina web de l’Aplec, www.aplecdelsports.net. A més, a la pàgina web de l’Aplec es pot donar l’opinió al voltant de molts temes, per intentar poder fer un Aplec entre tots.

Més informació: