Els bombers obrin el pas a l’ambulància cap a Cinctorres

comarquesnord.cat . Cinctorres . dissabte, 9 de gener de 2009 .
Etiquetes: , , ,

Una vegada més les neus de la comarca dels Ports han centrat l’atenció dels mitjans de comunicació provincials, autonòmics i fins i tot nacionals. Vilafranca ha estat l’escenari habitual de notícies i connexions en directe per a Televisió Espanyola i altres indrets de la comarca han aparegut en premsa, ràdio i diaris digitals.

Els informatius d’Antena 3 han acompanyat de nou als Bombers dels Ports durant un dels seus dies d’intensa feina en la lluita contra la neu. “La situación es crítica” diu la reportera. En aquest cas la seua tasca ha sigut necessària per tal d’obrir pas a l’ambulància que havia de portar a un veí de Cinctorres cap a l’hospital.

“Un hombre se tiene que hacer la diálisi y se tiene que acompañar a la ambulancia hasta allí. La vamos a llevar hasta Cinctorres y la sacamos dirección Vinaros” diu en el reportatge un dels bombers voluntaris.  “Rapidamente el dispositivo se pone en marcha” ens diu la veu de la reportera”. Les càmeres acompanyen a la màquina llevaneus per les intransitables carreteres dels Ports, que estan cobertes totalment de neu per culpa dels ventisquers.

Un cop feta la feina els bombers i els reporters marxen cap a Castell de Cabres, on la neu també té al poble incomunicat. “Ayer pude llegar a la masia, con cadenas, porque estaba la nieve blanda”, diu un masover que es troben durant l’operatiu, que continua dient que “hoy es imposible, està cortado, no puedo llegar a los animales”.

El reportatge es pot veure durant uns dies a la pàgina web de Antena 3 Notícias. Cal recordar que, en l’anterior nevada del mes de desembre de 2009, també les càmeres d’Antena 3 es fan fixar en la nostra comarca per tal de fer un dels reportatges de la secció A fondo”, acompanyant als Bombers dels Ports en una intensa nit de feina en plena lluita contra la neu.

Més informació: | | |