La Comunitat se situa com a líder nacional en certificats de Qualitat en oficines d’informació turística


___________________________
comarquesnord.cat, València
diumenge, 10 de gener de 2010

La Comunitat Valenciana compta amb 27 oficines d’informació turística i acollida pertanyents a la Xarxa Tourist Info que han obtingut el certificat de qualitat Q que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, entre les que es troba la de Morella.

Aquesta dada permet situar a la Comunitat en el primer lloc entre les comunitats autònomes espanyoles pel nombre d’oficines d’informació turística amb certificats de qualitat. A més, aquests reconeixements avalen els bons resultats obtinguts per la Xarxa Tourist Info en la millora contínua de la prestació del servei i en la contribució a la fidelización del turista, tal com reflecteixen els resultats de l’Enquesta d’estiu Tourist Info on els turistes puntuen amb una mitjana de 9’54 l’atenció rebuda en les oficines de la Xarxa.

La Xarxa Tourist Info de la Generalitat conta en l’actualitat amb 179 oficines que presten servei al llarg de tot el territori autonòmic. Aquesta xarxa d’oficines està coordinada per la Conselleria de Turisme en col·laboració amb les entitats locals adherides i atén prop de 4.000.000 de demandes anuals d’informació turística en destinació.