El Govern d’Espanya ha utilitzat en la lluita contra el temporal “37 llevaneus, 674 tones de sal i 266.000 litres de salmorra”

comarquesnord.cat . Castelló . dilluns, 11 de gener de 2010 . 2 comentaris
Etiquetes: , , , ,

20100111_neu_reuniosubdelegacio

El subdelegado del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, ha presidit a primera hora del matí de dilluns la reunió executiva del Protocol de coordinació d’organismes de l’Estat davant nevades i situacions meteorològiques extremes, de la qual formen representants de Protecció Civil, la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment, la Prefectura provincial de Tràfic, la Guàrdia Civil, la Unitat Militar d’Emergències (UME) i Creu Roja.

En el transcurs de la reunió s’ha informat que el tràfic està obert a tot tipus de vehicles tant en l’A-23 com en la N-232. Des del passat 7 de gener fins a avui el Ministeri de Foment ha utilitzat en la província de Castelló 37 màquines quitanieves per a lluitar contra el temporal, que han recorregut un total de 9.524 quilòmetres. S’han utilitzat 266.000 litres de salmorra, 674 tones de sal i 1,3 tones de clorur càlcic.

El subdelegat ha reiterat la seua felicitació i agraïment als funcionaris Protecció Civil, la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment, la Prefectura provincial de Tràfic, la Guàrdia Civil, la Unitat Militar d’Emergències (UME), així com als voluntaris de Creu Roja que “tan intensa i eficaçment han treballat durant l’episodi de nevades esdevingut en la província de Castelló”.

Més informació: | | | |

/span> comentaris

  1. Canvieu salmuera per salmorra, que fa mal la vista.

  2. Moltes gràcies.