Manolo Milián lamenta “l’abandó” dels Ports per part de la Generalitat Valenciana

comarquesnord.cat . Barcelona . dimarts, 12 de gener de 2010 . 1 comentari
Etiquetes: , , , , ,

manolo-milian-mestre_0320

El morellà Manolo Milián Mestre, analista polític, periodista i escriptor, ha parlat aquest dimarts al programa Els Matins de TV3 sobre el temporal de neu que ha viscut la comarca dels Ports els darrers dies. Milián participa habitualment en l’espai de la Tertúlia, moderada per el director dels Matins, el periodista català Josep Cuní. Dins d’aquest fòrum de debat en el que s’ajunten periodistes, escriptors o analistes polítics es troba la secció d’aprovats i suspesos del dia en la que Milián ha fet referència a la neu dels Ports.

“Com a víctima propiciatòria d’aquesta tempesta de neu”, Milián ha suspès a la Generalitat Valenciana per “l’actitud” que ha tingut aquests dies, mentre lloava el treball del alcalde Ximo Puig “socialista per a que no hi hagi dubtes respecte de la meua lloança”. Recordar que Manolo Milián va va ser un dels fundadors d’Alianza Popular i posteriorment del Partit Popular, sent diputat a Les Corts Generals, abandonant la militància del partit fa uns anys. També ha posat l’exemple d’un veí de Cinctorres que va necessitar el reforç dels bombers per poder passar i anar a fer una diàlisi al hospital “un fet escandalós”. Milián finalitzava que “com a fill d’aquella terra em dol l’abandó enorme del nord valencià per part de la Generalitat, ojalá fórem catalans Els Ports de Morella”. Un testimoni crític de com ha desenvolupat l’administració autonòmica els treballs d’aquests dies.

Més informació: | | | | |

1 comentari

  1. Un 10 per a Manolo Milián, per dir -clar i català- el que pensem molts morellans a un mitjà de comunicació com es TV3.
    Gràcies amic.

    Jordi Royo
    Cabrils
    (EL Maresme)