Camions i pales netejen la neu a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 13 de gener de 2010 .
Etiquetes: , ,

Continuen els treballs de neteja de la neu a la població de Vilafranca. Si des del mateix divendres, màquines i pales contractades per l’Ajuntament obrien pas als carrers de la població, ara son efectius de manteniment de carreteres els que han iniciat la neteja de les Avingudes de Castelló i el Llosar, per on creu Vilafranca la carretera CV-15.

No fa massa anys, amb una important nevada també es va utilitzar aquest sistema per netejar la zona de la CV-15 dins del casc urbà vilafranquí. Amb camions i pales s’anava retirant en la jornada de dimarts i també de dimecres, la neu acumulada a les voreres de l’Avinguda de Castelló. Una imatge que sempre resulta espectacular amb el camió carregat de neu, que es transportada a les afores del municipi, a zones on no molesta, per a que es desfaja allí.

Encara que en el moment de realitzar-se la operació, molesta un poc als vehicles que passen per allí, ja que s’han d’esperar uns 10 minuts fins a que el camió estiga plé. Malgrat l’espera, els treballs valen la pena, ja que es tracta d’una neteja ràpida que eliminarà la neu ràpidament de les artèries principals de Vilafranca.

Més informació: | |