Els ajuntaments de Morella i Vilafranca celebren sessions plenaries amb les queixes per la neu

_______________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 13 de gener de 20101

L’ajuntament de Morella celebra la vesprada d’este dijous una sessió plenària de caràcter ordinari, a partir de les 20 hores. Des del govern municipal es presentarà un informe sobre el temporal de neu i fred que hem patit durant la darrera setmana, de l’operatiu que s’ha dut a terme i dels efectes que ha tingut esta nevada. També està previst a l’ordre del dia l’aprovació d’una moció per sol.licitar ajudes a les explotacions ramaderes que han patit importants despeses.

En un altre ordre de coses, el ple de la corporació morellana tractarà la sol.licitut de l’adhesió de la ciutat al la xarxa “Città Slow”. Així com una moció sobre les pintures rupestres de Morella la Vella. A l’àrea de cultura també s’inclou un punt sobre el recolzament del consistori al programa Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló.

Per una altra banda, a l’àrea d’obres i urbanisme està prevista l’aprovació del projecte d’una instal.lació de bombeig d’aigües residuals al barri de La Puritat. Pel que fa a Administració i Hisenda, es proposa facultar a l’alcalde per a la signatura de l’escriptura de la venda d’un habitatge municipal a la pedania de La Llèqua i la cessió d’un terreny del Barri de l’Hostal Nou a l’empresa Electra del Maestrazgo, S.A.

El ple acabarà amb un despatx extraordinari i el torn de precs i preguntes.

Ple Vilafranca

La corporació de Vilafranca celebra un ple ordinari, este dijous, 14 de gener, a partir de les set de la vesprada. A la sessió plenària l’ajuntament vilafranquí també tractarà els efectes del temporal i les despeses que ha suposat la nevada, el gel i el vent.

Durant el ple es tractaran les accions que estan previstes dur a terme amb l’ajuda del Fons Estatal d’Empleo i Sostenibilitat Local. Un altre punt fa referència a la subscripció d’un conveni amb l’Agència Valenciana de Turisme per a l’adaptació dels municipis turístics. També es vol acordar la subscripció d’un altre conveni amb esta institució valenciana per a la compensació financera i sobre adequació de recursos turístics en petits municipis d’interior.

En l’àrea d’obres i serveis, durant el ple, es donarà comtes de la resolució d’autorització del projecte d’instal.lació de la climatització de la piscina coberta, mitjançant l’ús de geotèrmia. Una actuació que s’inclou al Pla Especial de recolzament a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana. També es preveu tractar la cessió de vials.

Amb el torn de precs i preguntes finalitzarà este plenari a Vilafranca.

Més informació: | | |