El projecte “Fusió de sensacions, Morella i Benicàssim” es presentarà a Madrid


Etiquetes: ,

fusio
_______________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 15 de gener de 2010

Els ajuntaments de Morella i Benicàssim han engegat un nou i original projecte turístic per a la cooperació d’aquests dos municipis emblemàtics de la província de Castelló: Morella, municipi d’interior amb un important patrimoni monumental i natural; i Benicàssim, una destinació de referència dins de la costa mediterrània que destaca per la qualitat de les seues platges i el seu privilegiat entorn natural.

La presentació d’aquesta singular iniciativa es realitzarà a Madrid, coincidint amb FITUR, que se celebrarà en IFEMA del 20 al 24 de gener. El Círculo de Bellas Artes és l’escenari triat per a acollir la posada de llarg de “Morella-Benicàssim, fusió de sensacions”. L’acte tindrà lloc dimecres que ve, 20 de Gener, a les 20.15 hores (c/Alcalá, 12. Sala Barre-Inclán) i contarà amb la presència dels dos grans artífexs del projecte: Joaquim Puig i Francesc Colomer, alcaldes de Morella i Benicàssim, respectivament.

La presentació es dirigeix a touroperadors, mitjans de comunicació, professionals relacionats amb el turisme i públic en general. La força d’aquest projecte ve avalada per la trajectòria i l’èxit turístic d’ambdues localitats. “Morella-Benicàssim, fusió de sensacions” permetrà comercialitzar dues destinacions únics, establits i consolidats, sense necessitat de realitzar esforços per a comunicar una algo nou i desconegut.

A més, Morella i Benicàssim van a formar part del moviment de les slow cities o Cittá Show. Un moviment de múltiples localitats compromès amb la qualitat de vida per als turistes i per als seus habitants. Al principi, Morella-Benicàssim llança diferents packs especials amb propostes adaptades per a tots. Per a les famílies, per als més joves, per als aventurers, per als noctàmbuls, per als romàntics… Perquè Morella- Benicàssim és una sola destinació amb molts encants: mar i muntanya, tradició i modernitat, esports d’aventura, festivals de música, deserts verds, aqüeductes, rutes gastronòmiques, museus amb història, …

Els objectius per al futur són molt ambiciosos i molt atractius. Des d’ambdós ajuntaments, en estreta col·laboració amb els empresaris, ja es treballa per a engegar diferents iniciatives que complementen l’oferta turística de Morella-Benicàssim: agenda cultural comuna, creació d’una pàgina web pròpia amb les propostes d’oci més interessants, celebració de jornades gastronòmiques per a donar a conèixer els productes típics de les dues localitats o elaboració de campanyes promocionals a nivell nacional.

Més informació: |