Morella arregla els desperfectes de la gran nevada


Etiquetes: ,


______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 21 de gener de 2010

L’àrea d’obres de l’Ajuntament de Morella ha començat a arranjar els desperfectes ocasionats per la gran nevada de començaments d’any. La sal i el gel han fet moltes maleses en el paviment i caldrà esperar un temps a que tot pugue ser reparat.

De moment l’actuació ha començat en l’exterior de la Porta Sant Miquel on a l’alçada de les pilones s’havia format un gran clot que cada dia es feia més gran, i que havia inutilitzat el dispositiu de restricció del tràfic. L’albereda, l’entrada per la Porta Sant Mateu, la vorera de la Puritat, els carrers dintre del poble, han patit greus conseqüències a causa de la sal, que caldrà reparar poc a poc. A mesura de que es pugue anar actuant es detallara neu-gener_0005un informe complet de tots els desperfectes ocasionats.

Per altra banda, segons Rhamses Ripollès, sindic d’obres, es va efectuar una revisió als monuments de la ciutat sense trobar cap desperfecte destacable i el passat divendres, després d’una setmana tancat, el castell de Morella podia tornar a obrir les seves portes.

La utilització de sal per pervindre o desfer el gel es una qüestió molt discutida, pel mal que fa a l’asfalt i en els carrers; no obstant en el temporal passat si no hagués estat per la sal, la circulació i fins i tot anar a peu, haguera estat complicada molts de dies.

Més informació: |