El cinctorrà perd a casa davant Els Ibarsos (1-3)

________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dilluns, 25 de gener de 2010

Nova derrota del C.E. Cinctorrà al Camp del Pla de MigUll, davant d’un rival, Els Ibarsos, situat per davall d’ell a la classificació. Encontre dominat a la primera part pel Cinctorrà, que al descans guanyava per 1-0, però que Els Ibarsos capgirava a la reanudació, obtenint el triomf.

Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà alineava a Diego Tena, Iván, Pablo, Emil, Altaba, Joan Albert, Fran, Sergi, Jose, Hicham i Mallén. També van jugar David, Mampel i Náger.

Partit amb domini del C.E. Cinctorrà a la primera part, en la que l’equip local disposaria de diverses oportunitats de gol, encara que Els Ibarsos també tindria dues molt bones. Cap al minut 25, Hicham aconseguia marcar l’1 a 0 per al Cinctorrà, gol que donava avantatge als locals al descans del partit.

A la segona part, la decoració de l’encontre va canviar i el domini correspondria a Els Ibarsos, que cap al minut 60 de partit aconseguia marcar el gol de l’empat a 1. Amb aquest resultat i a falta encara de mitja hora per a la conclusió, Els Ibarsos es va créixer i aprofitant una eixida defectuosa del porter Diego, aconseguia marcar l’1 a 2 quan corria el minut 74 de partit. Ja als darrers instants de l’encontre, l’equip de Els Ibarsos aconseguia l’1 a 3 definitiu.

Amb aquest resultat, tots dos equips es troben amb 14 punts a la classificació. Els Ibarsos iguala amb els de Cinctorres i es situa a només un punt de la dotzena plaça de la classificació que ocupa el Vilafranca.