El Vilafranca no pot amb l’Atzeneta fora de casa (3-1)

_________________________
comarquesnord.cat, Atzeneta
dilluns, 25 de gener de 2010

La segona volta de la competició s’iniciava amb derrota per al C.F.Vilafranca, en la difícil eixida al camp del Porrejat d’Atzeneta, conjunt situat a la tercera posició de la classificació. L’encontre s’avançava a la nit del divendres a petició del conjunt local.

Després del triomf al camp del Cinctorrà de la setmana passada, el Vilafranca afrontava a Atzeneta, el segon dels quatre partits consecutius que disputa fora de casa amb la següent alineació: Eric, Javi Ripollés, Héctor, Bayot, Raül, Carlos Monferrer, Izac, Román, Santos, Jordi i David Sirvent. També van jugar Jesús Pitarch, Niki, Javi i Marc.

Al minut 2 de partit, l’Atzeneta, tercer classificat a la lliga, inaugurava el marcador aconseguint fer l’1-0. Primera part amb domini del conjunt local, encara que amb moltes balonades i buscant als seus davanters Elías i Joan, jugadors de molta qualitat i que resulten desequilibrants. El Vilafranca ho intentava i disposaria de bones ocasions per mediació de David Sirvent, Raül o Carlos Monferrer que no es van poder traduir en gol. Al descans s’arribava amb l’1-0.

A la segona part, l’Atzeneta aconseguia marcar el 2-0 que li donava una important tranquil·litat. El Vilafranca intentava arribar als dominis del porter local però li costava molt més que a la primera part. Al minut 83, el conjunt d’Atzeneta rematava la feina marcant el 3-0. Curiosament, amb el resultat molt en contra, el Vilafranca es va espavilar als darrers instants i Jordi feia el 3-1 al minut 86. A més, l’àrbitre del partit anul·lava un gol legal al Vilafranca i es reclamava un penal dins de l’àrea de l’Atzeneta.

Malgrat la derrota, bona imatge la oferta pel Vilafranca al camp del Porrejat d’Atzeneta. Els vilafranquins ocupen la dotzena plaça a la lliga amb 15 punts i el proper diumenge tornaran a jugar fora. Serà al camp de Les Viles de La Salzedella.