El Pena-roja no encerta en la porteria del Torrecilla d’Alcanyís


Etiquetes:

__________________________
Carlos Vives, Pena-roja
diumenge, 31 de gener de 2010

Tarda freda i terreny en bones condicions per a la disputa entre dos equips molt igualats tant en potencial,com en la classificació tan sols separats per dos punts.

El partit es va decantar al principi del matx,ja que a poc de començar, els locals es van avançar desprès d’una jugada per banda esquerra en profunditat. Els visitants van reaccionar al gol inicial,tancant a la seva pròpia àrea al rival i disposant de algun llançament de falta, que sense massa encert,va fer poc perill a la porteria local, que buscaven sentenciar el partit amb alguna contra. Se va arribar al descans, sense un dominador massa clar del joc.
A la represa més del mateix, los locals tancats al seu propi camp, amb molta seguretat defensiva i els visitants intentant empatar, però sense massa claredat al seu joc, ni en ocasions massa clares, menys una de Javi. A falta de deu minuts per al final, desprès d’un córner, els locals trobarien la sentència, algo que va abaixar definitivament la moral del Pena-roja,que ja no va poder treure res positiu al seu desplaçament. Ja a poc per xiulet final,Navarro augmentava les distàncies amb un gol de rebot .3-0.

Partit net, menys alguna jugada final amb certa tensió, amb un bon arbitratge i mereixeu da victòria local,aunque massa gran respecte al marcador, veient el partit. El Pena-roja molt haurà de millorar per aspirar a més triomfs, ja que les lesions i moltes de certa gravetat estan castigant massa a l’equip.

Resultat: Torrecilla d’Alcanyís 3-0 Pena-roja
Alineació Pena-roja: Víctor T. , Nícol (Shalim), Carlos, Chec, Màrio,Víctor B., Àlex, Ionut, Dani, Claudio (Ciro) i Javi (Chimo).

Més informació: