Empat dels cinctorrans al camp de l’Alcossebre (1-1)

_______________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dilluns, 1 febrer de 2010

El C.E. Cinctorrà aconseguia sumar un important punt en la seua visita al camp del Platges Alcossebre, en partit que es disputava a Alcalà de Xivert. Els de Cinctorres es presentaven amb només 12 jugadors i sumen un important punt.

Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà alineava a Tena, Eduardo ( Ricardo, min. 40), Rubén, Emil, Náger, Joan Albert, Altaba, Hicham, Mampel, Sergi i Toni Mallén.

El C.E. Cinctorrà afrontava l’encontre davant el Platges Alcossebre amb gran quantitat de baixes, algunes d’elles per lesió, altres per sanció i fins i tot per la festa de Sant Antoni, ja que 4 jugadors eren majorals. L’encontre es disputava en un terreny de joc en pèssimes condicions on el baló votava molt malament.

El conjunt del Platges d’Alcossebre s’avançava a la primera part, aconseguint l’1 a 0 en una de les poques opcions de gol que va tenir. A més, al minut 40, Eduardo es lesionava i era reemplaçat per Ricardo, en l´únic canvi possible del Cinctorrà. Els visitants reclamaren un clar penal comès sobre Hicham que l’àrbitre no va xiular.

A la reanudació el Cinctorrà li va posar moltes ganes i ho va intentar. Tampoc es que els de Cinctorres disposaren de clares oportunitats de gol, però en una d’elles, Sergi aconseguia l’empat a 1 definitiu. El Cinctorrà es va defensar molt bé durant tot el partit i aconseguia sumar un punt molt meritori en un encontre afrontat amb moltes dificultats.