La biblioteca de Vilafranca acumula més de 6000 visites


Etiquetes:

20100207_vil_

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 4 de febrer de 2010

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha donat a conèixer les dades referents al funcionament de la Biblioteca Municipal durant l’any 2009. Unes dades excel·lents em quant a nombre de visitants, ja que durant l’any 2009 s’ha superat les 6.000 visites a la Biblioteca. Víctor Tena, Regidor de Cultura de l’Ajuntament vilafranquí valorava aquestes dades com a “molt positives”

Durant l’any 2009, la Biblioteca de Vilafranca “ha fet un total de 144 nous socis, que units als que ha hi havia sumen un total de 636 socis en estos moments. En quant a préstecs, tant de llibres com de pel•lícules i altres publicacions, les xifres han estat molt positives”.

En aquest any s’ha adquirit molt de material, que ha ajudat a millorar el nivell de la Biblioteca. Per contra, pocs llibres han estat retirats durant el 2009. El fons de la Biblioteca s’incrementa.

La Biblioteca de Vilafranca inaugurava el passat 19 de desembre l’espai de la Bebeteca i en la que s’estan fent contínuament activitats. A més, la Biblioteca ha organitzat contacontes, tallers, jornades com les de Bolquers i moltes activitats més amb una gran assistència de públic.

Més informació: