Melània, de nou a Gran Hermano

_______________________
comarquesnord.cat, Madrid
dimecres, 3 de febrer de 2010

Melania ha tornat a entrar a Gran Hermano. Aquesta notícia sona a broma, però és el que ha passat aquest dimecres gràcies a una edició innovadora del reality per excel·lència de Telecinco. El passat diumenge, Mercedes Milà anunciava a El Debate del show televisiu que les portes de GH es tornarien a obrir.

Des d’aquell moment han hagut moltes especulacions que s’han confirmat esta nit amb Gran Hermano: ‘El Reencuentro’ en el que participen dos ex-corcusants d’algunes de les onze edicions que porta el programa, entre les 20100203_ghdia0_450x1722que també es troba Piero, l’italià amb el que va viure una curta però intensa relació dins de la casa. Des de l’equip de Zepellin es va pensar en la morellana Melania Querol que finalment torna a estar a la famosa casa de Guadalix de La Sierra després d’haver estat escollida entre 166 exconcursants.

De nou, i com ja va passar en el Gran Hermano 9 que va protagonitzar la morellana, Melània ha estat dels primers concursants en xafar la casa. I, una vegada més, ha actuat d’amfitriona dels nous visitants indicant-los on estava el confessionari i demés coses en una casa que ha canviat poc des de l’edició on ella va concursar, però que és completament diferent a la de les primeres vegades que es va emetre el programa.

El moment més esperat, el del retrobament amb Piero, ha estat d’allò més cordial, sense efusivitat, però tampoc amb es pot qualificar de fred. Això sí, el programa ha recordat les imatges més tòrrides que protagonitzara la parella i, fins i tot Mercedes Milà, presentadora del programa, li ha preguntat a Melània quin sentiment li despertaven.

A Melània, com s’ha fet en la resta de concursants, se li ha mostrat també el vídeo amb el que es presentava al concurs. I ella mateixa assegurava que han canviat algunes coses de la seua vida, però que d’altres continuen igual, com ara el contingut de la seua nevera o l’esport que practica cada dia. “Soy instructora de spinning ahora” assegura.

Protagonista del GH9
Melania va participar en Gran Hermano en la seua novena edició aixecant un fenomen de masses a Morella i a la comarca, que es va estendre per tota Espanya amb un moviment que es deia ‘Els Melanistes’. Fins i tot es va fer una ‘quedada’ d’aquests fans a Castelló a la que va acudir gent de tot l’estat. Altre aspecte que demostra la força que va tenir Melania va ser que li van fer un himne ‘El Himno de los Melanistas’ amb la música del himne del centenari del Sevilla.

La morellana va aguantar dos mesos i mig dins de la casa, sent una de les sensacions d’aquella edició per la seua forma de ser i per la relació que va tenir amb el concursant italià Piero. Va deixar grans moments i va fer bandera de morellana sempre que va poder. “Soy de Morella, en la Comunidad Valenciana, en la provincia de Castellón al norte” va ser la seua carta de presentació aquell diumenge de Fira del 2007 en el que molts es van sorprendre veient entrar a la casa de GH a una morellana, l’única representant de la província de Castelló que ha participat al concurs. La seua eixida es produïa un 22 de novembre, precisament la data del seu cumpleanys. El dia després tornava a Morella per fer un reportatge per al ‘Debate de Gran Hermano’ creant una gran expectació entre els veïns de Morella, dels quals alguns van participar en les entrevistes que Melania va fer pel carrer. També visitava el restaurant Carceller de Castelló, que ella freqüentava, on es va trobar amb tots els amics de la capital de La Plana.

Melània, “de Morella”
Melania va viure la seua infantesa i adolescència a Morella, i encara que actualment resideix a Castelló, sempre que pot torna a la ciutat que la va veure créixer. No ha fallat en visitar Morella sempre que ha pogut, fins i tot amb ex-concursants de GH com Andalla que van gaudir de la ciutat i de la seua gent.

Melania ja tenia experiència al camp de la televisió abans d’entrar a GH 9, encara que a menor escala, presentant al 1999 El Nostre Estiu, el programa estiuenc de l’antic Canal Nord, actualment Localia Nord, on ja destacava la seua facilitat per posar-se davant les càmeres. Aquell any va ser molt important per ella, va complir els 18 anys i va ser una de les tres representants del Ajuntament de Morella a la carrossa del Anunci, representant a “Forta” un dels títols de la ciutat. I és que Melania és forta i davant de tot autèntica, el que la fa molt volguda en aquesta terra i esperem que davant els televidents d’aquest nou Gran Hermano. Molta sort i de nou Tots amb Melania!

Més informació: |