Melània tindrà que “recuperar la seua relació” amb Piero per a guanyar Gran Hermano

20100203_ghdia0_625x195
___________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dijous, 4 de febrer de 2010

Encara que els concursants encara no ho saben, per a poder guanyar Gran Hermano: El Reencuentro, les parelles de concursants de la mateixa edició concursen conjuntament i deuran deixar enrere el passat per tal de poder-se endur a casa el buscat premi. Ho anunciava Mercedes Milà en acabar el primer programa d’aquesta edició especial del reality de TeleCinco on són 12 parelles unides -o separades- pel programa les que hauran de conviure a la casa per un nombre encara indeterminat de dies. “Ganará la pareja que convenza a la audiencia de que ha superado el pasado” apuntava la presentadora. Per a conseguir-ho, no es coneix de quant de temps disponen, ja que tot apunta a que els concursants tenen un contracte per a 12 dies, després dels que podrien marxar de la casa sense multa segons s’avançava a Salvamé, però aquest punt no ha estat confirmat oficialment. Al mateix programa vespertí de TeleCincot s’assegurava que el nou Gran Hermano “durarà molt més”.

La morellana Melània, participant en el Gran Hermano 9, ha estat una de les concursants seleccionades per a tornar a la casa que la va convertir en una de les persones més mediàtiques de la comarca dels Ports. Cal destacar que han sigut 166 els concursants que han participat en les 11 edicions, el que encara li dóna més importància al fet de d’haver sigut escollida.

Però com es tracta d’una edició on concursen parelles, també ha hagut d’entrar de nou a la casa l’italià Piero, parella que va protagonitzar una breu però intensa relació dins de la casa que es va trencar al poc d’eixir tots dos del concurs. Ara, per tal de poder guanyar, caldrà que els dos faiguen les paus i es reconcilien en la mesura del possible. I sembla ser que Melània possarà totes les armes per tal d’aconseguir-ho, ja que sembla disposada a fer-se amb el premi.

Les primeres hores dins de la casa
El retrobament va ser alhora fred i emotiu. Per una part, Melània ja sabia que Piero tornava a la casa, ja que s’havien telefonat, però ell no era sabedor de que la morellana també participaria, com ells mateix van confirmar als pocs segons de retrobarse. Encara així la cara de la concursant canviava en el moment en que recordaven les imatges més picants del pas de la parella per Guadalix.

En les primeres converses que han mantingut els dos s’han recriminat mutúament, amb un to molt amable, el no haver buscat una nova aproximació fora de la casa després de la ruptura. Ella no s’ha arrimat “hasta Milan” ni ell “hasta tu casa” pel que es va perdre el contacte. El bon tracte entre tots dos ha provocat les crítiques d’altres concursants, com ara Raquel, que els qualificava de “superamigos” alhora que dèia que “no seria justo” concursar per parelles, ja que alguns tenen relació i altres “ni nos hablamos”.

Per una altra banda, dins de la casa ja han començat les proves que, òbviament, han de fer per parelles per a fomentar les reconciliacions buscades. La primera d’elles ha sigut amb un rocòdro, al que Piero i Melania han tingut que possar-se poc després de les sis de la vesprada. Els problemes de coordinació entre ambdòs desperat les rises de Melània, el que demostra que, en menys de 24 hores, la confiança entre tots dos augmenta cada minut que passa.

Màxima expectació als Ports
L’expectació per tal de conèixer de primera ma les vivències a la casa no s’han fet esperar, i els “melanistes” de tot arreu han reactivat blogs, pàgines webs o forums d’internet que estaven adormits des de fa dos anys. Avui, pels carrers de la comarca no es parlava d’altre, i també els mitjans de comunicació comarcal estan donant cobertura a l’aconteixement mediàtic de l’any: comarquesnord.cat va ser el dimecres per la nit el primer web en donar la notícia, Els Ports Ràdio ha començat avui una nova temporada de l’espai Tots amb Melània amb Miqui Agost i nord, la televisió comarcal també donarà informació puntual al llarg del dia. Fins i tot s’ha creat un grup al Facebook, anomenat “Tots am Melània” on, en poques hores, s’han apuntat centenars de fans de la morellana.

L’interés és màxim, i les audiències no enganyen. El primer programa de Gran Hermano: El reencuentro es feia líder indiscutible de la nit, amb un 24,5% de share o, el que es el mateix, de cada 100 persones que miraven la tele durant la nit de dimecres, casi 25 sintonitzaven amb la casa, el que és una xifra molt important donat la gran quantitat de canals disponibles avui en dia. Fins i tot el servidor de comarquesnord.cat ha donat problemes de saturació durant moments puntuals, al donar-se més peticions d’accés de les possibles.

Més informació: |