La guarderia de Vilafranca celebra el Dia de la Pau


Etiquetes: ,


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 5 de febrer de 2010

Aquest divendres per la vesprada la Guarderia de Vilafranca ha celebrat el Dia de la Pau, amb un bonic acte al pati de la nova guarderia. Els xiquets i xiquetes de Vilafranca de 2 i 3 anys, acompanyats per les 3 educadores del centre i dels seus pares, mares i també algún germanet, realitzaven una reivindicació per demanar la Pau al món.

Els alumnes de la Guarderia de Vilafranca, es presentaven al pati amb palomes de la Pau, de paper, a les mans i que agitarien durant tot l’acte. Cal destacar que l’activitat estava organitzada entre el centre i l’Associació de Mares i Pares.

Les professores de la Guarderia van començar l’activitat amb la lectura d’un manifest, que continuarien llegint els pares i mares dels menuts, participant tots de la reivindicació. Una vegada acabades les lectures, es van realitzar diferents activitats al pati de la Guarderia. Així els xiquets i xiquetes van cantar cançons i també es va fer un monumental rogles entre xiquets, pares, mares i professores en el que es van cantar cançons infantils de tots els temps.

Més informació: |