El rei Carnestoltes arriba a Vinaròs amb Xarxa Teatre


_________________________
comarquesnord.cat, Vinaròs
dissabte, 6 de febrer de 2009

Carnestoltes regna ja en els carrers de Vinaròs des del divendres a la nit després de la seua arribada a la ciutat de la mà del grup Xarxa Teatre encarregat un any mes de portar al rei mes lúdic de l’any. A les 23,30 de la nit es va iniciar l’espectacle en la plaça Parroquial amb un espectacle aeri des de la torre campanar en homenatge a les noves campanes de la ciutat.

Després el pregó des de la balconada de l’Ajuntament llegit una vegada mes per Julián Zaragoza i la cercavila amb vaixells i peixos de colors , mariners i pescadors pel carrer San Cristóbal, San Gregorio, Passeig de Jaime I fins a l’entrada al recinte del Carnaval. Com és tradicional Carnestoltes acompanyat de les autoritats “terrenals” de la ciutat i de la festa, Jordi Romeu , alcalde i José Antonio Jiménez , president de la COC , van inaugurar el recinte enmig d’un gran ambient festiu  i acompanyats per reines i estendards de les 31 comparses.

La carpa de festes va acollir més tard la imposició de corbatines als estendards i oficialment va començar la festa que es va prologar durant tota la matinada.

Més informació: | |