L’àrbitre Bueno Miralles, protagonista del Sant Mateu-Vilafranca (3-1)

___________________________
comarquesnord.cat, Sant Mateu
diumenge, 7 de febrer de 2010

Derrota del Vilafranca per 3 gols a 1 en la seua visita al Sant Mateu, en un partit marcat, sobretot a la segona part, per la pèssima actuació de l’àrbitre Bueno Miralles, molt protestat pels jugadors del Vilafranca. Els de Toni Martinez s’avançaven al marcador al minut 55 amb un gol de Loras i el Sant Mateu remuntava a la recta final del partit.

Toni Martinez, entrenador del Vilafranca alineava a Eric, Javi, Bayot, Carlos Pitarch, Izac, Santos, Alberto, Carlos Monferrer, Sirvent i Loras. També van jugar David Prades i Marc.

Encontre complicat per al Vilafranca que sabien que tenien un partit complicat i amb serietat defensiva podien intentar traure alguna cosa positiva de Sant Mateu. A la primera part els locals dominaven el joc i intentaven amb passes llargs crear perill. El Sant Mateu disposava de bones ocasions, dos d’elles desbaratades pel porter Eric. Al descans s’arribava amb empat a 0.

A la segona part, el Vilafranca s’avançava 0-1 amb un gol de Loras de cap, quan corria el minut 55. El Sant Mateu aconseguia empatar el partit amb l’empat a 1 al minut 75 i el 2-1 al minut 81. El 3-1 definitiu arribava ja en temps de descompte. Amb el 2-1 al marcador, el Vilafranca va reclamar un escandalós penal comès per un defensa del Sant Mateu sobre Carlos Monferrer que es va lesionar en aquesta jugada. Carlos Pitarch xuta des de fora de l’àrea i el porter del Sant Mateu no aconsegueix fer-se amb el baló, que queda solt i quan Carlos Monferrer intenta rematar a gol, és escombrat per un defesa local. L’àrbitre no xiula res ni tampoc para el joc. David Prades envia el baló al pal. Després el porter local es atès, ja que havia quedat lesionat i el joc es reanuda. El propi David Prades rep un patadó dins de l’àrea i xafat per un defensa. L’àrbitre para el joc, expulsa al jugador del Sant Mateu i reanuda el joc amb un bot neutral, quan realment havia d’haver pitat penal.

Poc després vindria el 3-1 local i l’expulsió d’Izac. Estrepitós final de partit amb l’àrbitre com a gran protagonista i protestes dels jugadors del Vilafranca.