Amics de Palanques xerren d’ecologia a ‘L’Aplecologic’


Etiquetes:


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 8 de febrer de 2010

Amics de Palanques, és una organització que es dedica, principalment, a la conservació de la Natura i de qüestions relacionades amb el medi ambient. L’associació naixia al municipi de Palanques, a la comarca de Els Ports, encara que com la majoria dels seus socis viu a Castelló, les seues activitats es desplaçaven a La Plana, però sense oblidar en cap moment el poble fundacional i els seus voltants.

David Molinos, és un dels membres fundacionals d’Amics de Palanques i el dissabte visitava Vilafranca amb motiu de ‘L’Aplecològic’ per oferir una xerrada al voltant de la conservació del medi ambient i també, sobretot, de les reforestacions i plantacions d’arbres.

La xerrada comptava amb una bona presència de públic que s’interessava per conèixer les activitats que està realitzant l’associació Amics de Palanques. David Molinos, a banda de parlar de qüestions genèriques relacionades, com no, amb el medi natural, també va aprofitar per presentar els actuals projectes que està desenvolupant l’associació.

Amics de Palanques feia un regal a la Comissió de l’Aplec de Els Ports i a l’Ajuntament de Vilafranca. Es tractava de dos fajos, arbres en perill d’extinció i que des de l’associació s’està intentant replantar per diversos llocs de Els Ports. La propera setmana es farà la plantada comarcal d’arbres a Sorita, dins del marc de ‘L’Aplecològic’ i a més, es molt possible que es realitze un altra activitat pareguda a Vilafranca, jornada en la que s’aprofitarà per plantar els fajos regalats per Amics de Palanques.

Més informació: