L’Aplecològic omple Vilafranca d’ambient d’Aplec


Etiquetes:


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 8 de febrer de 2010

Vilafranca acollirà del 23 al 25 de Juny, la trentadosena edició de l’Aplec de Els Ports. La Comissió de l’Aplec, ve organitzant diferents festes pro-aplec, per tal de preparar la cita de l’estiu. Aquest cap de setmana es celebrava el II Pro-Aplec, ‘l’Aplecològic’, que tindrà continuïtat a Sorita el proper cap de setmana. La valoració del cap de setmana ha estat molt positiva.

Els membres de la Comissió organitzadora tenien ben plantejat aquest II Pro-Aplec des de fa temps i no ha hagut massa problemes per tal de dur-lo endavant. ‘L’Aplecològic’ aglutinava teatre, xerrades, música, concurs de postres i molta festa.

A l’orquestra, molts van ser els que volien beure els seus cubates amb el got ecològic que es podia adquirir. Els 450 que es van preparar es van esgotar ràpidament.

El proper cap de setmana, a Sorita, continuarà ‘L’Aplecològic’ amb una plantada d’arbres a nivell comarca. L’Ajuntament de Sorita ha habilitat un espai al terme municipal per fer la plantada. Cal destacar que s’estan preparant activitats a poblacions com La Mata, Villores, Forcall i Morella.

Per suposat, la Comissió Aplec 2010 de Vilafranca ja s’està centrant en molts dels aspectes referents a la celebració del mes de Juliol. I per primera vegada en la història, l’Aplec de Els Ports ha preparat un seguit d’activitats que tindran lloc durant les Festes de La Magdalena a Castelló. El Casal Popular serà l’escenari de les activitats que tindran lloc el divendres 12 de Març.

Com es pot veure, la Comissió organitzadora de l’Aplec 2010 de Vilafranca continua amb el seu ritme frenètic d’activitats per preparar la gran cita comarcal que, com mana la tradició, tindrà lloc el darrer cap de setmana de juliol.

Més informació: