Melània i Piero podrien eixir aquesta nit de la casa de Gran Hermano


___________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dimarts, 9 de febrer de 2010

Aquest dimarts, a partir de les 21:45h., es celebra una nova gala de Gran Hermano: ‘El Reencuentro’. En aquesta edició innovadora del reality per excel·lència de Telecinco participa la morellana Melània Querol.

Serà una gala especial, la primera després de que fa sis dies entraren els concursants a la casa de Guadalix de la Sierra. Melània forma parella amb Piero, una de les novetats d’aquest format, podent eixir aquesta mateixa nit del concurs. Una de les parelles que s’ha retrobat serà expulsada i dos noves entraran a la casa per intentar “saldar els deutes del passat”.

En aquests moments hi han cinc parelles dins de la casa: Nicky-Bea; Ainhoa-Nico; Noemí-Raquel i Arturo-Indhira, a més de Piero i Melània. D’aquestes, tres estaran tindran immunitat per ser expulsats aquesta nit. La mecànica és a través de Internet i de forma gratuïta. Sols cal votar per la teua parella favorita a una de les següents webs: www.telecinco.es/granhermano o www.granhermano.com. Allí s’ha d’entrar al espai per triar als favorits i registrar el vot. Sols es pot votar una vegada per direcció IP, és a dir, en cas d’haver-hi un grup d’ordinadors que comparteixen accés a internet, es podrà votar solament un cop i des d’un d’ells. Les tres parelles més votades es salvaran d’eixir aquesta nit, tenint l’audiència un paper fonamental.

El futur de les altres dues parelles –les que menys vots hagin aconseguit a l’enquesta- es coneixerà en directe durant la gala, quan tots els concursants triïn conjuntament quina d’elles deu abandonar el programa.

Melània, segons ha comentat dins de la casa, està convençuda de que l’opinió de Mercedes Milà sí que compta en la decisió dels espectadors, però que aquesta vegada tot és nou al concursar per parelles. La morellana ha dit que la presentadora del programa simpatitza “amb Indhira però no amb Arturo” i que, en el seu cas, és a l’inrevés, al agradir-li “Piero però no jo”.

Aquest sistema serà el que es portarà a terme cada setmana, permetent conèixer al final quina és la parella favorita del públic per guanyar el concurs i endur-se el premi de 60.000 euros.

Reconciliacions i enfrontaments
De nou, les reconciliacions i els enfrontaments està marcant el pols de Gran Hermano: ‘El Reencuentro’, encara que a les darreres hores l’ambient de la casa està més tranquil. La gala de la nit oferirà imatges inèdites de la possible reconciliació d’una de les parelles més polèmiques del GH11: Indhira i Arturo.

Melània va viure un ‘baixó’ la nit de diumenge del que pareix que ja s’ha recuperat, així com té bona relació en els companys de la casa. Sols va tenir una discussió amb Indhira per un comentari sobre els ‘indhiristes’, encara que en blogs com El Gato Encerrado afirmen que està així per cels provocats per Piero, qui va ballar seductorament amb Indhira, assegurant que aquest “se producía tras un par de conversaciones largas de estos mismos dos protagonistas, tanto el mismo domingo como el día anterior, tuvo sus consecuencias posteriores, como muchos pudimos prever en el momento de producirse”. ” Piero solamente hace ejercicio y bromea fugazmente con alguien, en especial con Melania. El viernes pudimos recordar su extraña actitud en las fiestas, tendido en un sofá esperando que en algún momento su amiga o algún otro compañero se acerque a hacerle un poco de caso”. Aquest bloggero especialitzat en Gran Hermano també diu que “ya cuento con que ella explicará que llora por recordar la tortilla de jamón de su madre, por las cremas que le falten, los productos para el pelo, la comida biológica y el director del banco”.

Per altra banda Internet està molt actiu amb la participació de Melània en aquest GH. El grup del facebook ‘Tots amb Melània’ compta amb més de 350 seguidors, així com també s’han reactivat el blog dels melanios i el seu fòrum.

Als Ports Ràdio cada dia es pot escoltar l’espai ‘Tots amb Melània’, mentre que el dilluns començava la seua emissió a Nord a les 21.30h.

Més informació: |