Melània, salvada de l’expulsió en la segona gal·la de Gran Hermano

___________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dimarts, 9 de febrer de 2010

Ho anunciava Mercedes Milà aquests dimarts per la nit durant la segona gal·la de Gran Hermano: El Reencuentro. Melània i Piero són una de les parelles favorites per l’audiència en les votacions que s’han obert a la web del programa i que, per tant, continuen dintre de la casa de Guadalix de la Sierra. Al menys, de moment, ja que les normes del concurs es van coneixent sobre la marxa i no es sap en quin moment pot saltar la sorpresa. Encara que no s’han donat les dades finals, atenent a les votacions a primeres hores de la nit, porta a pensar que un alt percentatge dels espectadors s’han decantat per Piero i Melània i que possiblement han estat la segona parella més votada després de la d’Arturo i Indhira, el veritable huracà de Gran Hermano 11 i què, més que un retrobament, estan vivint una pròrroga.

El fet d’haver passat desapercebuts tant en els resums del programa que s’emeten cada dia per laSiete com en els diversos programes de TeleCinco, com Salvamé, El debate de Gran Hermano o El programa de AR està desmotivant als seguidors melanistes del programa, que estan davant la tele amb la il·lusió de veure el dia a dia de la morellana, però que s’han de conformar en a penes uns segons en pantalla. Però, tal i com li va passar a Melània fa dos anys mentre participava en el Gran Hermano 9, açò ha fet que tampoc s’hagen alçat grans odis cap a la parella que, cal recordar, concursen conjuntament. Aquesta indiferència inicial cap a ells per part de la direcció del programa possiblement els està afavorint de cara a allargar la seua estada dins del reality.

A l’hora de les nominacions, que han de fer conjuntament, s’han decantat tots dos sense dubtar-ho, per dir que volen fora delconcurs a Raquel i Noemí, encara que només eixir del confesonario Piero no tenia molt clar el que havia votat. Finalment la parella que abandonava la casa era la de Raquel i Noemí, mentre que altres quatre concursants, també agrupats de dos en dos per les seues diferències, entraven a concursar durant la gal•la.

Una vegada més, cal utilitzar l’ordinador per tal de votar a la parella favorita de cadascú i salvar-la de la propera expulsió, el que es fa de nou a les webs www.granhermano.com ó www.telecinco.es/granhermano. Tot fa pensar que, encara que els concursants tenen un contracte de només 12 dies, després dels quals poden marxar sense tindre que pagar una multa a la productora del programa, el Reencuentro s’allargarà més de l’inicialment previst. Les xifres d’audiència no enganyen i sembla que això farà que TeleCinco allargue el concurs unes quantes setmanes més. El premi final serà de 60.000 euros, per a repartir entre els dos membres de la parella, segons confirmava Mercedes Milà.

Durant la gal•la també coneixiem comentaris de Melània al confesionario que fins ara no se’ns havien oferit ni en el directe de 24 hores ni en els resums.“La persona con quien, a la larga mejor me podria llevar es con Arturo” desvetllava la morellana qui, per una altra banda, es negava a ballar amb ell a una festa després que Piero si ho fes amb Indhira d’una forma d’allò més seductora.

A més, Piero i Melània han sigut escollits per l’atzar per tal de rematar la prova setmanal, havent de fer una sèrie de recorreguts complets del rocòdrom de La cuesta de Enero que han completat amb èxit pel que la prova se’ls ha donat a tots per superada. Per a fer-ho bé ha contribuït la nova afició de Melània ja que, tal i com desvetllava l’amiga de Melània Laura Catalan als micròfons de Tots amb Melània de Els Ports Ràdio, la morellana practica l’escalada fora de la casa.

La morellana i l’italià, que visqueren un apassionat romanç en la seua edició del concurs però que havien perdut el contacte des de poc després d’eixir de la casa. han destacat pel seu bon rotllo, tant entre ells com amb la resta de companys, no despertant cap tipus d’odi. En aquella ocasió cap dels dos va aconseguir guanyar el concurs, però en El Reencuentro han començat en bon peu per a fer-se amb el premi final.

Més informació: |