Els enamorats aposten per Morella

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 10 de febrer de 2010 .
Etiquetes:

El cap de setmana de Sant Valentí pot ser molt positiu per al sector turístic de Morella. A hores d’ara, la majoria d’hotels estan complets, mentres que els que no es troben al 100%, es queden en un 80%. Sens dubte, distintes campanyes llançades des dels mateixos hotels, pels que oferien habitacions i sopars romàntics, pareixen haver calat en els visitants.

Per les dades que es succeïxen any rere any en Sant Valentí, Morella pareix consolidar-se com un destí ideal per a una escapada de cap de setmana de dos enamorats. En aquestes dates, sol produir-se un repunt en el nombre de visitants que accedixen a la localitat.

Des de l’Ajuntament es treballa, dissenyant la campanya de promoció “Passeja la teua història per Morella” i decorant la localitat amb banderoles pels distints carrers. Des de l’empresa municipal Cases de Morella, apunten que durant aquestes dates, el turista sol buscar un destí d’hotel. A pesar d’això, les cases rurals que gestiona aquesta entitat, també es troben al 70% de la seua ocupació.

Alguns hotels que no es troben al 100%, també han patit el problema de la telefonia, ja que durant més de dotze hores no han pogut rebre cridades. No obstant això, per a conéixer l’ocupació total dels hotels, caldrà esperar a les reserves i cancel·lacions d’última hora, tan típiques en aquestos temps de crisi.

Més informació: