Vilafranca demana la subvenció per al Salari Jove al plenari de febrer

___________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dijous, 11 de febrer de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dijous, el ple amb caràcter ordinari corresponent al mes de Febrer. La sessió s’encetarà amb l’aprovació de l’acta de l’anterior ple i continuarà en primer lloc amb la sol·licitud d’ajudes destinades a la contractació de persones en atur als diversos programes d’ocupació pública d’interès general i social per a l’exercici 2010. També es sol·licitarà la subvenció per al ‘Salari Jove’.

Al ple de Febrer, l’Ajuntament de Vilafranca té previst sol·licitar una ajuda per a l’eliminació de barreres arquitectòniques, urbanístiques i de la comunicació per a persones amb discapacitat.

Un altre punt a tractar es la inclusió al pla d’electrificació rural 2010.

El punt 6 de la sessió parla de la instal·lació d’un centre esportiu i d’oci promogut per la mercantil ‘Shed Marks’. La sessió continua amb el Decret de l’Alcaldia al voltant de l’aprovació de la liquidació del pressupost 2009 i a continuació el Grup Municipal Socialista presenta una moció de recolzament al projecte ‘Escola 2.0 i la seua implantació a la Comunitat Valenciana.

Les seccions dels decrets de l’Alcaldia, el despatx extraordinari i els precs i preguntes tanquen el ple ordinari del mes de Febrer.

Més informació: |