Vinaròs viu el cap de setmana que culmina el Carnestoltes


___________________________
comarquesnord.cat, Vinaròs
divendres, 12 de febrer de 2010

El president de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), José Antonio Jiménez indica que s’esperen mes de cent mil persones. A més ha mostrat la seua satisfacció pel desenvolupament dels actes.

Per la seua banda l’alcalde Jordi Romeu assenyala que està preparada tota la infraestructura per al cap de setmana multitudinari convidant a la comarca a gaudir la festa. L’alcalde eixirà un any mes disfressat aquesta nit de divendres, dia en que ja s’ha celebrat la multitudinària cavalcada infantil i les funcionàries municipals han fet el seu particular homenatge a les noves campanes de la ciutat.

L’alcalde de Vinaròs informa que està en marxa el dispositiu de seguretat i de trafic per al cap de setmana més important del carnaval de Vinaròs en l’edició 2010. S’han incorporat els GRS de la guàrdia civil, els efectius de vigilància en el recinte de festes i la presència de protecció civil. A més, es reitera que hi ha preparades zones d’aparcament en totes les entrades de la ciutat.

El dimarts va haver-hi paella
El Carnaval de Vinaròs va repartir mes de 3000 racions de fideuà en la tradicional nit del dimarts de festejos i en el recinte de les comparses. A pesar d’un fort vent i un intens fred els comparseros van acudir una vegada més a la cita i van esgotar en pocs minuts les 300 racions d’un exquisit plat que una vegada més va estar cuinat sota l’adreça de Rafael Chaler Lo Cristalero. Després de la fideuà es va celebrar la festa d’aniversari i l’actuació d’Hotel Cochambre en la carpa del Carnaval.

El dimcres es celebrà la gran batalla de confeti en l’Avinguda de l’Atlàntic després del sopar i a continuació la festa va continuar en la carpa amb la selecció d’Alfredo Barberà.

Més informació: | |