Melània se’n vol anar de Gran Hermano


_________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dissabte, 13 de febrer de 2010

Melània, la concursant morellana de Gran Hermano. El Reencuentro, podria eixir avui de la casa de Guadalix per voluntat pròpia, després dels comentaris que se li han sentit dir durant la casa en les darreres hores. Pel que sembla, el tracte de favor que ell considera que té el programa cap a Indhira i l’entrada de Pepe, el guanyador de GH6, han afectat a la convivència de la casa. De tota manera les seues companyes Inma i Bea l’han intentat convèncer del contrari.

Segons diverses fonts, els concursants hauríen signat un contracte amb la productora del programa per tal de concursar durant 12 dies, després dels quals podríen abandonar el concurs lliurement i sense pagar la multa, d’uns 12.000 euros, estipulada per als que deixen la casa voluntàriament. Aquest fet podria haver motivat comentaris de la m0rellana aquest dissabte, on se l’ha escoltada dir “Mañana me piro, aquí ya no tengo ningún aliciente”. El blog El Gato encerrado, que defensava sovint a Melània durant la seua participació al Gran Hermano 9 i que ara pareix contrari a la morellana comenta que “yo creo que para Melania su misión ha terminado y por eso piensa que sobra en esa casa. La misión de la que hablo era acabar con Indhira y para ello fue debidamente aconsejada antes de su entrada. Para ello estaba dispuesta a cualquier cosa, incluso llegó a hablar de ligarse a Arturo para desquiciarla. ¿Qué diablos hace ahora Melania ahí dentro? Aparte de echar de menos su comida biológica, macrobiótica y no sé cuantas chorradas más”

La reacció de Piero no ha estat tant de convèncer-la per a que es quede a la casa com d’especular amb el que podria pasar, assegurant que si entrara Amor com a parella seua, ell també marxaria.

En les hores posteriors no se l’ha escoltada de nou volent marxar del concurs i sí se l’ha vista assatjant la prova setmanal amb més ganes que la majoria de concursants i fins i tot comentant que “el martes hacemos la compra, pasamos hambre y el miércoles nos la traen”, pel que potser ha reconsiderat la idea de marxar de Guadalix.

Més informació: |