El Benassal d’endú el derbi amb el Vilafranca per golejada (2-5)

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 14 de febrer de 2010

Un Vilafranca vulgar, desorientat i molt desmotivat, caia derrotat per 2 gols a 5 al Camp del Serrito davant la U.D. Benassal, en un dels clàssics amb més tradició a la zona. Els ‘derbis’ Vilafranca-Benassal sempre han estat partits amb molta rivalitat i en aquesta oportunitat el Benassal s’el enduia amb molta claredat. Els benassalencs estan en un gran moment de joc, amb varies victòries consecutives, mentre el Vilafranca suma 4 partits seguits perdent i el diumenge oferia una de les pitjors imatges de conjunt que es recorden al Camp del Serrito.

Toni Martinez alineava a Eric, Javi, Marc, Carlos Pitarch, Toni, Bayot, David Prades, Jordi, Santos, Sirvent i Loras. També van jugar Román i Vicente.

Al minut 1, el Benassal estavellava un baló al pal d’Eric, en el primer avís del conjunt visitant. El Vilafranca replicava i al minut 3 marcava l’1 a 0, per mediació de Sirvent que aprofitava un rebot a l’àrea menuda. El gol incrementaria els ànims dels benassalencs que en pocs minuts capgirarien el resultat amb tres gols, dos d’ells marcats per Fabregat, jugador benassalenc que militava fa un temps al Castelló Amateur i que ara juga al conjunt del poble. El Benassal feia l’1 a 1 al minut 10, el 1-2 al minut 17 i a la mitja hora l’1 a 3, resultat amb el que acabava la primera part. Per part del Vilafranca, destacar la lluita de David Prades i Jordi, en l’aspecte positiu i el gran desordre defensiu, que va ser clau en el resultat final.

A la segona, Toni Martínez, entrenador del Vilafranca va situar a David Prades com a lateral dret, fet que va fer millorar el rendiment de la defensa vilafranquina.  El Benassal, però tindria moltes ocasions i aconseguia fer l’1 a 5, que sentenciava totalment el partit. Loras, al minut 74, marcava un gran gol que significava el 2-5 definitiu.