El Carnestoltes no senta bé als equips dels Ports

_____________________
comarquesnord.cat, Els Ports
diumenge, 14 de febrer de 2010

La coincidència de la festa dels enamorats i la celebració del Carnestoltes en localitats tant emblemàtiques com Vinaròs pareix no haver sentat bé als equips dels Ports que, com a mínim, han aconseguit només empatar en els seus encontres d’aquesta jornada de lliga.

Era el cas del FC Morella, que només aconseguia més que empatar en el partit que disputava fora de casa contra el Peníscola. Per la seua part el Cinctorrà, que també jugava a domicili, rebia una important pallissa per part de La Jana: mentre que el Cinctorrà no aconseguia estrenar el marcador, els de La Jana encaixaven fins a set vegades la pilota a la porteria contrària. També el Vilafranca, aquesta vegada al camp del Serrito rebia una bona tanda de gols per part del Benassal, amb un 2-5 que deixava el final de l’encontre.

Tal volta la nevada del passat dijous i les posteriors gelades, que van fer barallar la possibilitat de suspendre alguns dels encontres del cap de setmana, junt amb la sèrie de festes que coincidien aquests dies, han fet que els equips dels Ports no haguen tingut precissament el millor cap de setmana de la temporada lliguera.

Més informació: | | | |