El Morella empata amb el Peníscola (1-1)


Etiquetes: ,

________________________
comarquesnord.cat, Peníscola
diumenge, 14 de febrer de 2010

El Morella F.C. visitava en la vesprada del diumenge el camp Benedicto XIII del líder de la categoria, el Penyíscola. Els morellans van eixir molt concentrats com en les darreres jornades i molt prompte s’avançarien. Sobre el minut 12, Jordi va fer un bona passada a l’espai, Albert la va aprofitar i va centrar per a Moles que aconseguia el primer gol del partit. Poc després del gol, Marc Bellvís va tenir que ser substituït per Guillermo. El partit era molt físic i amb poques ocasions, intentant els visitants sorprendre amb eixides ràpides mentre que els locals van crear perill sobretot a baló parat. Al minut 30 va tenir lloc la primera gran jugada polèmica, a la treta d’una falta lateral Josele va rematar al fons de la xarxa i l’àrbitre va anul·lar el gol que haguera canviat completament el partit. Però la jugada que va marcar el partit va ser l’expulsió de Carni al final de la primera part, en una jugada que probablement no era ni falta, el col·legiat va mostrar incomprensiblement targeta groga i com era la segona, Carni va tenir que abandonar el terreny de joc. Després de l’expulsió, el Penyíscola es va fer amb el control total de la pilota i aquesta primera part es va allargar fins al minut 52 ja que el porter morellà Dídac va ser atès en varies ocasions degut a diversos cops.

La segona part va començar igual que acabava la primera. Els locals amb el control del baló i els visitants defenent amb un home menys. El Penyíscola arribava, però no trobava la manera de batre a Dídac. No va ser fins al minut 63 quan arribaria l’empat, en una gran jugada per banda que finalment va parar al travesser però la pilota li va caure al davanter que va marcar quasi a plaer amb el cap. Cada vegada es notava més el cansament a les files morellanes degut al desplegament físic realitzat amb un home menys i tan sols creaven perill amb ràpids contraatacs i a baló parat. Precisament a la treta d’una falta directa Jordi va estar a punt de aconseguir un espectacular gol però el porter local va fer una gran estirada enviant a còrner. Al final el Penyíscola va crear bastant de perill però unes vegades la defensa i unes altres el porter van impedir que s’emportaren els tres punts. Aquesta segona part també es va allargar uns 6 o 7 minuts però el marcador ja no es va moure i va acabar en empat.

Cal destacar la mala actuació de l’àrbitre que es va equivocar en quasi totes les accions i va ser desquiciant per als dos conjunts. La setmana que ve el Morella F.C. visita al Tírig, el penúltim a la classificació, en un encontre que en principi es jugarà el dissabte a les 15 hores a Sant Mateu.

__________
documents

Alineació Morella FC: Dídac, Marc Bellvís, Hugo, Monfort, Carni, Ángel, Soro, Albert, Jordi, Josele i Moles. També van jugar Andreu, Guillermo i Jero.
Gols: 0-1 Marc Moles (12′) i 1-1 (63′).

Més informació: |