Els enamorats han passejat la seua història per Morella



_______________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 14 de febrer de 2010

A pesar de l’intens fred que s’ha registrat aquest cap de setmana a la comarca dels Ports no ha sigut obstacle per a que localitats de Morella haguen sigut l’escenari de les més diverses històries d’amor que s’han passejat pels carrers durant dissabte i diumenge. D’aquesta manera, el cap de setmana de Sant Valentí ha estat molt positiu per al sector turístic de Morella. La majoria d’hotels han estat complets i ,sens dubte, les distintes campanyes promocionals llançades des dels mateixos hotels amb sopars romàntics, pareixen haver calat en els visitants. A pesar de la crisi durant tot el cap de setmana s’han vist moltes parelles passejant pels carrers.

Des de l’Ajuntament es treballa, des dels darrers anys, dissenyant la campanya de promoció “Passeja la teua història per Morella” i decorant la localitat amb banderoles pels distints carrers. Des de l’empresa municipal Cases de Morella, apunten que durant aquestes dates, el turista sol buscar un destí d’hotel. A pesar d’això, les cases rurals que gestiona aquesta entitat, també han estat a més del 70% de la seua ocupació. Enguany la coincidència del dia 14 de febrer en cap de setmana ha estat encara més cridanera per als turistes i la neu caiguda dijous també ha resultat atractiva per a les parelles d’enamorats.

Per les dades que es succeïxen any rere any en Sant Valentí, Morella pareix consolidar-se com un destí ideal per a una escapada de cap de setmana. En aquestes dates, sol produir-se un repunt en el nombre de visitants que accedeixen a la localitat.